Laden...

Roerveen Roleplay

U kunt weer joinen.

IP: play.roerveen.nl

Over Roerveen

Roerveen is in September 2017 begonnen als een community, destijds heette het "Royalistiq Roleplay". In Februari 2018 hebben wij de switch gemaakt naar een 24/7 server waar veel werk in zit en wij ontzettend trots op zijn!

Managementteam Roerveen
De Royalistiq Roleplay is vroeger begonnen in opdracht van Roy (Eigenaar van het YouTubekanaal Royalistiq). Deze roleplay community heeft zich in een half jaar uitgegroeid tot een gezellige en professionele groep.
Na de beperkingen van het concept van de Royalistiq Roleplay hebben wij besloten om een radicale verandering toe te brengen aan deze community. Wij zijn door gegaan als een stad welke 24/7 te bezoeken is. Hierdoor kunnen wij onze leden heel de dag roleplay plezier geven in plaats van alleen in de avond. Na een lastig begin en veel updates is dit uitgegroeid tot de Royalistiq Roerveen Roleplay!

Formulieren

Heb je onlangs een waarschuwing gekregen en vind je deze onterecht? Door hier onder op de knop te drukken sturen we je door naar het formulier waar jij je waarschuwing kunt aanvechten.

Unwarn-formulier

Heb je onlangs een verbanning gekregen en vind je deze onterecht? Door hier onder op de knop te drukken sturen we je door naar het formulier waar jij je verbanning kunt aanvechten.

Unban-formulier

Heb jij een eigen YouTube-kanaal, Twitch-kanaal of een ander platform waarvoor jij graag content wilt maken vanuit Roerveen? Om content creator te worden vragen we je om dit formulier in te vullen!

Word Content Creator

Het kan natuurlijk voorkomen dat je met meerdere accounts in Roerveen wilt verblijven, omdat je bijvoorbeeld een Content Creator bent en stream-account los wilt houden van je privé-account. Met dit formulier kun je daar een aanvraag voor doen.

Gebruikmaken van een alternatief account

Ben je door een bug of een andere manier spullen of geld verloren op Roerveen? Vul dan dit onderstaand formulier in om een compensatie aan te vragen.

Compensatie aanvragen

Laatste Roerveen nieuws Al het nieuws

Dit wordt in de toekomst toegevoegd.
We proberen tickets zo snel mogelijk te beantwoorden.